Financieel Administratief Medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij passie voor cijfers en financiën?
Lees dan snel verder!


Jouw rol als Financieel Administratief Medewerker

Bij Synres zijn we op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de crediteuren-, BTW- alsmede de debiteurenadministratie.

Je draagt zorg voor tijdige betalingen van crediteuren, alsmede de juiste en tijdige verwerking van klantbetalingen, BTW-aangiftes en CBS-aangiftes. Daarnaast zal je ook andere financieel-administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals het controleren en verwerken van inkoopfacturen en het ondersteunen van de Financial Controller met diverse rapportages en projecten.

Je zult veel contact hebben met zowel de in- als verkoopafdelingen binnen Synres, evenals met onze externe klanten en leveranciers. Je zal dan ook flexibel moeten omgaan met alle diverse taken en verantwoordelijkheden.

Over jou:

– Minimaal afgeronde MBO opleiding (financiële richting)
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
– J
e hebt een flexibele houding en gaat geen probleem uit de weg
– K
ennis van ERP/boekhoudsystemen en MS Office. Ervaring met Navision en Blue10 is een pré

Talenkennis:

– Nederlands
Engels

Wat bieden wij jou:

– Veelzijdige functie met veel eigen verantwoordelijkheid
– Marktconform salaris
– S
tart jaarcontract (doel vaste aanstelling)
– M
ogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen
– O
pen, directe en informele werksfeer

Waar ga je werken:

Synres B.V. is een Nederlandse producent en wereldwijde leverancier van speciale oplosmiddel gedragen alkyd-, acrylaat- en urethaanharsen voor de wereldwijde verf markt.
Synres B.V. is opgericht in Hoek van Holland in 1947 en is sinds januari 2022 in handen van het Italiaanse bedrijf COIM. COIM is een familiebedrijf gevestigd in de omgeving van Milaan. Zij produceren wereldwijd chemische producten. Naast voornoemde alkydharsen produceert COIM op grote schaal polyesters voor isolatietoepassingen. Zij hebben grote investeringsplannen aangekondigd om de  productie van polyesters in Hoek van Holland mogelijk te maken. Synres is een zelfstandig bedrijf en valt onder de BRZO-regelgeving.  Voor alle afdelingen en werkzaamheden staat veiligheid voorop. Wij zijn een gedreven en ambitieus team. Bij Synres werken ongeveer 100 medewerkers verdeeld over Hoek van Holland en Zwolle. De functie is gesitueerd in Hoek van Holland binnen de afdeling Finance.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar hr@synres.com t.a.v. Amber Vink, HR Officer.

< Back to Vacancies